WEB

webdesignHONLAPKÉSZÍTÉS

Egy weblap tervezésénél a legfontosabb szempont, hogy minél kevesebb időt vegyen igénybe egy adott információ megtalálása a felhasználó számára. Lényeges, hogy ne legyen túlzsúfolt az oldal, megfelelő színeket használjunk valamint könnyen olvasható, betűtípust válasszunk.

Egy jól elkészített weblapból sugárzik a megbízhatóság. Jó minőségű ábrák használata, elegáns színösszeállítás, tömör egyszerű megfogalmazás, valamint könnyed áttekinthetőség szükséges ahhoz, hogy a  felhasználó hitelesebbnek lássa a weboldalt. Természetesen tükröznie kell a cég arculatát is. Szerencsés, ha az arculati elemek visszaköszönnek az oldalunkon is.

Nagyon fontos, hogy egyértelműen meg tudjuk fogalmazni, hogy egy adott menüpont alatt tulajdonképpen mit is értünk. Ha a felhasználónak el kell gondolkodnia, akkor az máris ront a használhatóságon. Az elégedetlenség és a sok kattintással járó keresgélés a látogatottság romlását eredményezheti.

Mára a weboldal lett a vállalkozások első számú megjelenési fóruma, a marketing egyik legfontosabb  eleme. “Információs társadalomban élünk, az információs sztrádán mozgunk, aki pedig innen kimarad, az le is marad.” Egyre több cégben tudatosul, hogy egy saját, jól megtervezett, áttekinthető weblap nélkülözhetetlen a piaci versenyben. Megszokott gyakorlat, hogy egy beszerzésnél a megrendelők első információikat az adott témában az interneten keresik, Ezért nagyon fontos az is , hogy a keresőkben jó helyezést érjen el weboldalunk.

Mentés

Mentés

Mentés